Wij ontwikkelen oerdegelijke digitale applicaties.

Gespecialiseerd in Javascript, Drupal, Python & PHP.

Web Development

Wij ontwikkelen krachtige responsive web applicaties, bestand tegen een (digitaal) stootje en gebruiksvriendelijk in beheer. 

Drupal CMS

Het Drupal Content Management Systeem is voor veel onze applicaties de basis, wij zijn al meer dan 10 jaar bezig met dit systeem en ontwikkelen op dit moment in Drupal 7 & 8.

Code(s)

Behalve Drupal hebben we ook al jaren ervaring met het ontwikkelen met talen zoals PHP, HTML/CSS, Python en Javascript. Leveren ondersteuning met de overgang naar PHP 7 en ontwikkelen we API's.

App Development

Behalve het bouwen van websites, hebben we ook ervaring met het ontwikkelen van (web) apps. Inclusief het testen op verschillende apparaten en het traject om de app in de App Store & Google Play.

ICT services

Naast het ontwikkelen van applicaties, leveren we ook diensten om je applicatie zo goed en veilig mogelijk in de lucht te houden. Bijvoorbeeld door het serverbeheer, de backups en updates aan ons uit te besteden.

E-commerce

Ooxo is ook een ervaren technische partner op het gebied van webshops & online betalingen. We ontwikkelen voornamelijk shops in Drupal Commerce en hebben in het verleden ook met Magento gewerkt.

Drie redenen waarom wij de geschikte digitale partner zijn!

01
Ervaren

De meeste van onze programmeurs zijn al bijna 20 jaar actief.

02
Niet taalgebonden

Wij zijn niet beperkt tot 1 systeem of techniek, maar kunnen afhankelijk van de opdracht de beste oplossing aanbieden.

03
Schaalbaarheid

Voor grote projecten of projecten met een scherpe deadline kunnen we ons development team opschalen, tot meer dan 10 specialisten.


Meer dan 10 jaar ervaring
in het ontwikkelen van digitale producties.

Samenwerken?

Ervaringsjaren

Drupal
Webdevelopment
App development
Serverbeheer